Yhdistetty Johdatus purjehdukseen, Purjehtijakurssi, Purjehtijakurssi jatko ja Päällikkökurssi matkapurjehduksena Turku (varalla Örö/Kasnäs) – Uusikaupunki pe 7.6. klo 16 – su 9.6.2024 n. klo 18. Osallistut valitsemallesi tasolle.

260,00 660,00 

Kurssin hinta HTPS:n  jäsenille on 260€ (päällikkökurssi  275€) ja muiden seurojen jäsenille 410€ (päällikkökurssi  430€ )  Mikäli et ole jäsen, valitse haluamasi jäsentyyppi.  Katso lisätiedot.

Päällikkökurssiin ei sisälly navigoinnin teoriaosuus ja osa kurssiaineistoista tulee hankkia itse. Päällikkökurssin pimeässä veneilyn osuus tarvittaessa loppukesästä.

Tuotetunnus (SKU): kurssi-matkapurjehduksena Osasto:

Kuvaus

HTPS:n Purjehduskoulun yhdistetty Johdatus purjehdukseen, Purjehtijakurssi, Purjehtijakurssi jatko ja Päällikkökurssi. Osallistut valitsemallesi tasolle.

Kurssi järjestetään matkapurjehduksena Turku (varalla Örö/Kasnäs) – Uusikaupunki pe 7.6. klo 16 – su 9.6.2024 n. klo 18.

Kurssien sisällöt kts. purjehtijakurssit.

Ajankohta pe 7.6. klo 16 – su 9.6.2024 n. klo 18, yöpyminen veneessä

Perjantaina n. klo 17 purjehditaan viikonlopun matkapurjehdukselle.  Kohdesatamaan saavutaan sunnuntaina iltapäivällä / alkuillasta. Yöpymiset ja mahdolliset välipysähdykset sään, olosuhteiden, reitin ja tarpeiden mukaan joko kulussa, sopivassa satamassa tai mahdollisesti luonnonsatamaan ankkuroituneena.

Saat kurssin edullisemmin jos olet HTPS:n jäsen. Voit liittyä HTPS:n jäseneksi samalla kun ilmoittaudut kurssille. Jos olet jo jonkin muun SPV:n jäsenseuran jäsen voit ilmoittautua kurssille samalla hintaa kuin miehistöjäseneksi liittyvä jäsen. Kurssille osallistuminen edellyttää HTPS:n tai muun SPV:n jäsenseuran jäsenyyttä.

Kurssi järjestetään Purjehduksenopettajat PORY ry:n ja SPV:n vaatimusten mukaisesti.

Kurssin hintaan sisältyy yksi itse valmistettava ateria lauantaina ja sunnuntaina. Kurssiin ei sisälly muu ruoka, juoma, polttoaine, kaasu, satamamaksut ja esim. mahdolliset saunamaksut. Nämä kulut jaetaan miehistön kesken (pl. veneen päällikkö) ja ne ovat tyypillisesti 20-30 e/hlö/vrk. Kurssiin myös ei sisälly henkilökohtaiset purjehdusvarusteet, liinavaatteet ja pyyhkeet.

HTPS:n Purjehduskoulu ei ota vastuuta henkilövahingoista, kurssilainen on itse omalta osaltaan vastuussa turvallisuudesta kurssilla sekä siitä, että hänen terveydentilansa on sellainen, että hän voi turvallisesti osallistua kurssille/retkelle.

Päälliköllä on oikeus siirtää ja tarvittaessa muuttaa matkapurjehduksen ajankohtia ja lähtö- sekä tulosatamia jos sääolot tai purjehduksen turvallisuus sitä edellyttävät, esim. ukkonen, kova tuuli tai veneen turvallisuus. Joka päivä ei voida välttämättä purjehtia vaan voidaan joutua viettämään päivä tai päiviä satamassa. Järjestäjä ei korvaa ylivoimaisen esteen (kuten myrsky, venevaurio, veneen päällikön äkillinen sairastuminen) aiheuttamia majoitus-, jatkoyhteys- ja muita vastaavia kuluja.

Lisätiedot

Jäsenluokka

Kurssi osallistuminen edellyttää jäsenyyttä SPV:n alaisessa pursiseurassa tai venekerhossa. Mikäli et ole entuudestaan HTPS:n tai muun seuran jäsen, edullisimmin liityt miehistöjäseneksi. Miehistöjäsenellä on muuten samat jäsenoikeudet ja edut, mutta ei oikeutta hakea venepaikkaa seuran satamista. Jäsenluokkaa voi korottaa myöhemmin miehistöjäsenestä varsinaiseksi jäseneksi maksamalla maksutaulukon mukaisen liittymismaksun erotuksen. Alle 18v liittyy seuran nuorisojäseneksi.

Varsinainen jäsen

Oikeus hakea venepaikkaa seuran satamista.

Miehistöjäsen

Ei oikeutta hakea venepaikkaa.

Nuorisojäsen

Alle 18v liittymisvuonna. Ei äänioikeutta seuran kokouksissa. Siirtyy miehistöjäsenksi 18v täytettyään, voi korottaa jäsenluokkaa varsinaiseksi jäseneksi maksutta.

Peruutusehdot

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kurssille osallistuminen viimeistään 14 päivää ennen kurssia jolloin kurssin osuus maksetuista maksuista palautetaan. Jos peruutus tapahtuu 14 päivää ennen kurssin alkua ja kurssin aloituspäivän välillä, palautetaan 50% kurssin hinnasta. Jäsenmaksua ja liittymismaksua ei palauteta. Ei peruutuksia/palautuksia kurssin alkamisen jälkeen. Jos seura peruuttaa kurssin eikä korvaavaa kurssia ole tai sille osallistuminen ei ole mahdollista, kurssimaksu sekä jäsenmaksut palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Sopimus osallistumisesta kurssille syntyy järjestävän seuran ja asiakkaan välille, maksun vastaanottaja/laskuttaja on Helsingin Työväen Pursiseura ry.