Purjehtijakurssin jatkokurssi retkikurssina pe 24.5. klo 17-su 26.5. n. klo 18-20, yöpyminen veneessä

260,00 660,00 

Kurssin hinta HTPS:n  jäsenille on 260€ ja muiden seurojen jäsenille 410€. Mikäli et ole jäsen, valitse haluamasi jäsentyyppi.  Katso lisätiedot.

Tuotetunnus (SKU): purjehtijakurssi-2-1-1-1-1 Osasto:

Kuvaus

HTPS:n Purjehduskoulun Purjehtijakurssin jatkokurssilla voi harjoitella samoja asioita lisää ja syvemmin kun on jo osaamista takataskussa.

Kurssi parantaa valmiuksia toimia köliveneen miehistön jäsenenä.

Ajankohta pe 24.5. klo 17-su 26.5. n. klo 18-20, yöpyminen veneessä

Perjantaina klo 17 purjehditaan viikonlopun kestävälle retkelle, jolta palataan Pyysaareen sunnuntaina n. klo 18-20. Retken kohdesatamat valitaan sään mukaan mukavan päivämatkan päästä itään, etelään tai länteen ja takaisin.

Saat kurssin edullisemmin jos olet HTPS:n jäsen. Voit liittyä HTPS:n jäseneksi samalla kun ilmoittaudut kurssille. Jos olet jo jonkin muun SPV:n jäsenseuran jäsen voit ilmoittautua kurssille samalla hintaa kuin miehistöjäseneksi liittyvä jäsen. Kurssi osallistuminen edellyttää HTPS:n tai muun SPV:n jäsenseuran jäsenyyttä.

Kurssin tukisatamana toimii Pyysaari.

Kurssi järjestetään Purjehduksenopettajat PORY ry:n vaatimusten mukaisesti.

Kurssin hintaan sisältyy yksi itse valmistettava ateria lauantaina ja sunnuntaina sekä kahvi ja sämpylä tai muu välipala muina päivinä. Kurssiin ei sisälly muu ruoka, juoma, polttoaine, kaasu, satamamaksut ja esim. mahdolliset saunamaksut. Nämä kulut jaetaan miehistön kesken (pl. veneen päällikkö) ja ne ovat tyypillisesti 20-30 e/hlö/vrk. Kurssiin myös ei sisälly henkilökohtaiset purjehdusvarusteet, liinavaatteet ja pyyhkeet.

HTPS:n Purjehduskoulu ota vastuuta henkilövahingoista, ja kurssilainen on itse omalta osaltaan vastuussa turvallisuudesta kurssilla sekä siitä, että hänen terveydentilansa on sellainen, että hän voi turvallisesti osallistua kurssille/retkelle.

Lisätiedot

Jäsenluokka

Kurssi osallistuminen edellyttää jäsenyyttä SPV:n alaisessa pursiseurassa tai venekerhossa. Mikäli et ole entuudestaan HTPS:n tai muun seuran jäsen, edullisimmin liityt miehistöjäseneksi. Miehistöjäsenellä on muuten samat jäsenoikeudet ja edut, mutta ei oikeutta hakea venepaikkaa seuran satamista. Jäsenluokkaa voi korottaa myöhemmin miehistöjäsenestä varsinaiseksi jäseneksi maksamalla maksutaulukon mukaisen liittymismaksun erotuksen. Alle 18v liittyy seuran nuorisojäseneksi.

Varsinainen jäsen

Oikeus hakea venepaikkaa seuran satamista.

Miehistöjäsen

Ei oikeutta hakea venepaikkaa.

Nuorisojäsen

Alle 18v liittymisvuonna. Ei äänioikeutta seuran kokouksissa. Siirtyy miehistöjäsenksi 18v täytettyään, voi korottaa jäsenluokkaa varsinaiseksi jäseneksi maksutta.

Peruutusehdot

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kurssille osallistuminen viimeistään 14 päivää ennen kurssia jolloin kurssin osuus maksetuista maksuista palautetaan. Jos peruutus tapahtuu 14 päivää ennen kurssin alkua ja kurssin aloituspäivän välillä, palautetaan 50% kurssin hinnasta. Jäsenmaksua ja liittymismaksua ei palauteta. Ei peruutuksia/palautuksia kurssin alkamisen jälkeen. Jos seura peruuttaa kurssin eikä korvaavaa kurssia ole tai sille osallistuminen ei ole mahdollista, kurssimaksu sekä jäsenmaksut palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Sopimus osallistumisesta kurssille syntyy järjestävän seuran ja asiakkaan välille, maksun vastaanottaja/laskuttaja on Helsingin Työväen Pursiseura ry.