Katsastus

Seuran lippua käyttävät veneet on katsastettava vuosittain, mikä on myös edellytys Pyysaaren venepaikan pitämiseksi. Katsastus sisältyy venepaikan hintaan, katsastamattomasta veneestä peritään venepaikan lisämaksu jonka näet maksutaulukosta.

Runkokatsastus järjestetään kevättalkoiden yhteydessä ja alkukesästä tehdään veneiden normaalit katsastukset keskiviikkoiltaisin. Ilmoittaudu katsastukseen laittamalla veneesi nimi huoltorakennuksen ulkoseinällä olevaan varauslistaan.

Runkokatsastukset suoritetaan viiden vuoden välein. Ajankohta käy selville venetodistuksestasi/katsastustodistuksestasi: jos kaikki viisi kohtaa on leimattu ja katsastustodistus on täynnä, on aika runkokatsastaa. Tieto on myös Suulissa.

Katsastuksia tehdään vapun jälkeen keskiviikkoisin klo 17 alkaen. Katsastuksiin ilmoittautumislista on katsastuspäivinä telakkarakennuksen seinällä.

20 e kulukorvaus muina kuin katsastusiltoina ja juhannuksen jälkeen tehdyistä katsastuksista, sekä uusintakatsastuksista. Runkokatsastukset muualla kuin Pyyssä olevat veneet, hinta kilometrikorvaus + 20 e.

Katsastus sisältyy venepaikan hintaan veneille joilla on venepaikka Pyyssä. Muut seuran veneet katsastus seuran hinnaston mukaisesti 25 e. MobilePay numerolla 22500 vastaanottaja Helsingin Työväen Pursiseura tai tilille HTPS FI48 8000 1100 1192 89. Viesti kenttään: Nimi, veneen nimi + pvm. Maksa ennen katsastusta ja näytä esim. puhelimestasi tosite maksusta katsastajalle.

Katsastus olisi hyvä tehdä jo toukokuussa tai hyvissä ajoin kesäkuun alkupuolella. Viimeinen katsastuskerta on 26.6. ja siihen ei toivota ruuhkaa.

Katsastajiin voi myös ottaa yhteyttä, jos haluaa poikkeavan ajan tai paikan. Yhteystiedot löydät seuran nettisivuilta Katsastustoimikunta.

Katsastusluokat kts. SPV:n sivut.

Voit nopeuttaa ja edistää katsastusta etukäteen tarkistuslistan avulla.

Pyysaari, Henrik Borgströmin polku 3 | Postiosoite PL 65, 00811 Helsinki | htps@htps.fi