Liity jäseneksi

Helsingin Työväen Pursiseuran jäsenenä pääset perinteiseen ja hyvään seuraan, joka tarjoaa paljon huvia ja hyötyä. Nuorisojäsenille seura mahdollistaa edullisen ja monipuolisen harrastuksen Itämeren aalloilla.

Seuraan voi liittyä aikuisjäseneksi 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka hyväksyy seuran tarkoituksen ja säännöt, ja nuorisojäseneksi alle 18-vuotias vanhempiensa suostumuksella. Seuran aikuisjäseneksi liittyvä on joko varsinainen jäsen, joka voi anoa myös venepaikkaa, tai miehistöjäsen, jolla on venepaikkaa lukuun ottamatta samat jäsenoikeudet. Aikuisjäsenten jäsenhakemuksessa tulee olla suosittelijoina kaksi seuran varsinaista jäsentä, tarvittaessa ota yhteyttä vaikka johtokunnan jäseniin ennen jäsenhakemuksen jättämistä. Nuorisojäseniltä ei vaadita suosittelijoita. 

Täytä jäsenhakemuslomake ja lähetä se seuran johtokunnalle. 

Johtokunta käsittelee hakemukset kerran kuussa.

Tervetuloa Helsingin Työväen Pursiseuraan -oppaasta
löydät paljon hyvödyllistä tietoa seurasta ja sen toiminnasta.

Ilmoittaaksesi yhteystietojen muutoksista tai halutessasi erota seurasta, lähetä sähköpostia osoitteeseen jasenasiat@htps.fi. Mikäli sinulla on Suuli -tunnukset voit myös itse päivittää yhteystietosi SPV:n jäsenrekisterin kautta osoitteessa suuli.spv.fi.

Pyysaari, Henrik Borgströmin polku 3 | Postiosoite PL 65, 00811 Helsinki | htps@htps.fi