Ravintola Pyysaari

Tervetuloa taas vappupäivästä alkaen Ravintola Pyysaareen.

Vappupäivänä olemme perinteisesti avoinna vain pöytävarauksen tehneille, joten laita varausviesti heti: ravintola@htps.fi. Porrastamme varauksia siten, että ruuhkia ei pääse syntymään ja mahdollisimman moni pystyy lounastamaan kanssamme. Laita siis toiveesi tuloajasta niin sovitellaan varaus sen mukaan. Sama meininki koskee äitienpäivää, joten varaa samalla pöytä myös äidin juhlistamiseen.

Tämän hetkisten ravintoloita koskevien rajoitusten takia olemme aluksi avoinna viikonloppuisin klo 12–19 ja perjantaisin klo 15–19. Anniskelu päättyy klo 17, keittiö sulkeutuu klo 18. Tiloista (myös terassilta) joudumme heittämään teistä kivoimmatkin ulos viimeistään klo 19.

Jos säännöt muuttuvat, me reagoidaan yhtä nopeasti kuin ehdit sanoa ”Terveyden ja hyvinvoinnin laitos”. Tiedotamme sekä isommista että yksittäisiä päiviä koskevista muutoksista tällä sivustolla ja Facebookissa.

Joudumme pitämään terassin kiinni sekä vappupäivänä että äitienpäivänä. Muina päivinä terde on avoinna normaalisti. Tästä se lähtee ja heti kun rajoituksia höllennetään, päästään nauttimaan kesäilloista Stadin parhaalla terassilla.

Ravintola vuokraa kokoustilaa.

Yhteystiedot
Pöytävaraukset saliin ja yhteydenotot ravintola@htps.fi

Huomaathan, että veneilykauden ulkopuolella sähköpostia seurataan harvakseltaan.

Puhelin 09 698 0287
Käyntiosoite Henrik Borgströmin polku 3, 00590 Helsinki. https://www.facebook.com/palmadepyy/

 
Kulkuohje
Maitse Laajasalosta Tullisaaren puiston ulkoiluteitä.

Auton voi jättää Pyysaaren parkkipaikalle Henrik Borgsrömin tie 13
tai Henrik Borgströmin puiston parkkipaikalle.

Taksille ohjeeksi Pyysaaren parkkipaikka, Henrik Borgsrömin tie 13.

Bussilla 88 Kaitalahden pysäkille (4154), josta kävelymatka 1 km, tai bussilla 84 Lauri Mikonpojan tien pysäkiltä (4095), josta kävelymatka 1,4 km.

Vesitse saavuttaessa Pyysaari löytyy Laajasalon ja Kulosaaren välistä. Vieraspaikat ovat heti salmen pohjoispäässä. Keula- ja poijukiinnitys. (Koordinaatit: 60°10,8′ P, 25°1,4′ I)

Menu


Kokoustilan vuokraus

”Palma de Pyyn” historia