Purjehtijakurssi ma 13.5. – su 19.5.2024

260,00 660,00 

Kurssin hinta HTPS:n  jäsenille on 260€ ja muiden seurojen jäsenille 410€. Mikäli et ole jäsen, valitse haluamasi jäsentyyppi.  Katso lisätiedot.

Tuotetunnus (SKU): purjehtijakurssi-2-1 Osasto:

Kuvaus

HTPS:n Purjehduskoulun Purjehtijakurssi antaa valmiuden toimia köliveneen miehistön jäsenenä. Kurssi on tarkoitettu purjehdusharrastusta aloitteleville, eikä edellytä aikaisempaa kokemusta.

Ajankohta ma 13.5. – su 19.5.2024.

Saat kurssin edullisemmin jos olet HTPS:n jäsen. Voit liittyä HTPS:n jäseneksi samalla kun ilmoittaudut kurssille. Jos olet jo jonkin muun SPV:n jäsenseuran jäsen voit ilmoittautua kurssille samalla hintaa kuin miehistöjäseneksi liittyvä jäsen. Kurssi osallistuminen edellyttää HTPS:n tai muun SPV:n jäsenseuran jäsenyyttä.

Purjehtijakurssi järjestetään siten, että maanantai-, tiistai- ja keskiviikko-iltoina on teoriajaksoja. Tiistai-, keskiviikko- ja perjantai-iltoina sekä lauantaina ja sunnuntaina ollaan myös merellä. Säävarauksella torstai on välipäivä. Kurssin tukisatamana toimii Pyysaari.

Kurssi alkaa arkipäivinä kello 17 ja päättyy noin kello 21. Viikonloppuna kurssi alkaa kello 9 ja päättyy noin kello 18.

Kurssi on tarkoitettu purjehdusharrastusta aloitteleville, eikä siis edellytä aikaisempaa kokemusta. Purjehtijakurssi antaa valmiuden toimia köliveneen miehistön jäsenenä. Kurssi järjestetään Purjehduksenopettajat PORY ry:n vaatimusten mukaisesti.

Kurssin hintaan sisältyy kurssimateriaali, ruokailu lauantaina ja sunnuntaina sekä kahvi ja sämpylä tai muu välipala muina päivinä.

Lisätiedot

Jäsenluokka

Kurssi osallistuminen edellyttää jäsenyyttä SPV:n alaisessa pursiseurassa tai venekerhossa. Mikäli et ole entuudestaan HTPS:n tai muun seuran jäsen, edullisimmin liityt miehistöjäseneksi. Miehistöjäsenellä on muuten samat jäsenoikeudet ja edut, mutta ei oikeutta hakea venepaikkaa seuran satamista. Jäsenluokkaa voi korottaa myöhemmin miehistöjäsenestä varsinaiseksi jäseneksi maksamalla maksutaulukon mukaisen liittymismaksun erotuksen. Alle 18v liittyy seuran nuorisojäseneksi.

Varsinainen jäsen

Oikeus hakea venepaikkaa seuran satamista.

Miehistöjäsen

Ei oikeutta hakea venepaikkaa.

Nuorisojäsen

Alle 18v liittymisvuonna. Ei äänioikeutta seuran kokouksissa. Siirtyy miehistöjäsenksi 18v täytettyään, voi korottaa jäsenluokkaa varsinaiseksi jäseneksi maksutta.

Peruutusehdot

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kurssille osallistuminen viimeistään 14 päivää ennen kurssia jolloin kurssin osuus maksetuista maksuista palautetaan. Jos peruutus tapahtuu 14 päivää ennen kurssin alkua ja kurssin aloituspäivän välillä, palautetaan 50% kurssin hinnasta. Jäsenmaksua ja liittymismaksua ei palauteta. Ei peruutuksia/palautuksia kurssin alkamisen jälkeen. Jos seura peruuttaa kurssin eikä korvaavaa kurssia ole tai sille osallistuminen ei ole mahdollista, kurssimaksu sekä jäsenmaksut palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Sopimus osallistumisesta kurssille syntyy järjestävän seuran ja asiakkaan välille, maksun vastaanottaja/laskuttaja on Helsingin Työväen Pursiseura ry.