Viikkoharjoitukset

Maanantaisin ja torstaisin Pyysaaressa

Vihreän ja sinisen harjoitusryhmän kausi 2023 käynnistyy Pyysaaressa toukokuun alussa. Tarkemmat treenien ajankohdat ja ilmoittautumisen löydät nimenhuudosta. Ensimmäisillä kerroilla tutustutaan toisiimme sekä varusteisiin ja välineisiin. Treenit jatkuvat sen jälkeen juhannukseen asti joka maanantaina ja torstaina klo 17.30 ja kestävät noin klo 20.00 asti. 

Kesäloma- ja leiritauon jälkeen iltatreenejä jatketaan 31.7. alkaen kauden loppuun asti. Lipunlaskun yhteydessä on kauden päätöstilaisuus ja vuoden juniorin palkitseminen. Viikkoharjoitusten ohjelmassa on ensijaisesti purjehdusta.

Sopiva ikä purjehduksen aloittamiseen optimistijollalla on 7–12 vuotta, Zoom8-jollalla 13–16-vuotta.  Yli 16 vuotiaat jollapurjehduksesta kiinnostuneet voivat osallistua nuorten purjehduskurssille tai tulla mukaan nuorten ja aikuisten ILCA-harrasteryhmään. Aloittelija- ja harrasteryhmien kausimaksuun sisältyy perusharjoittelun lisäksi myös valmennus valituissa haastajatason kilpailuissa. Lue lisää ryhmistä tai ilmoittaudu Lasten Purjehduskouluun East Side Sailing Teamin sivuilla.

Ilmoittautuminen junnuiltoihin ja muihin yhteisiin tapahtumiin nimenhuudossa. Tunnuksia nimenhuutoon saa junioripäälliköltä.  Muistathan ilmoittautua etukäteen nimenhuudossa ja olla ajoissa paikalla!

Pyysaari, Henrik Borgströmin polku 3 | Postiosoite PL 65, 00811 Helsinki | htps@htps.fi