Viikkoharjoitukset

Maanantaisin ja torstaisin Pyysaaressa

Vihreän ja sinisen harjoitusryhmän kausi 2021 käynnistyy Pyysaaressa toukokuun alussa, mikäli sen hetkiset rajoitukset eivät estä harjoitusten järjestämistä. Tarkemmat treenien ajankohdat ja ilmoittautumisen löydät nimenhuudosta. Ensimmäisillä kerroilla tutustutaan toisiimme sekä varusteisiin ja välineisiin. Treenit jatkuvat sen jälkeen kesätaukoon asti joka maanantaina ja keskiviikkona klo 17.30 ja kestävät noin klo 19.30–20 asti. 

Kesäloma- ja leiritauon jälkeen iltatreenejä jatketaan 2.8. alkaen kauden loppuun asti. Lipunlaskun yhteydessä on kauden päätöstilaisuus ja vuoden juniorin palkitseminen. Viikkoharjoitusten ohjelmassa on ensijaisesti purjehdusta.

Sopiva ikä purjehduksen aloittamiseen optimistijollalla on 7–12 vuotta, Zoom8-jollalla 13–16-vuotta.  Aloittelija- ja harrasteryhmien kausimaksuun sisältyy perusharjoittelun lisäksi myös valmennus valituissa haastajatason kilpailuissa. Lue lisää ryhmistä East Side Sailing Teamin sivuilta.

Ilmoittautuminen junnuiltoihin ja muihin yhteisiin tapahtumiin nimenhuudossa. Tunnuksia nimenhuutoon saa junioripäälliköltä.  Muistathan ilmoittautua etukäteen nimenhuudossa ja olla ajoissa paikalla!