Purjehtijakurssi

Kurssilaiset valmistautuvat isopurjeen nostoon
Kuva J. Vehkakoski

Aikuisten purjehduskoulun purjehtijakurssi on tarkoitettu purjehdusharrastusta aloitteleville, eikä siis edellytä aikaisempaa kokemusta. Purjehtijakurssi antaa valmiuden toimia köliveneen miehistön jäsenenä.

Purjehtijakurssi järjestetään siten, että maanantai-, tiistai- ja keskiviikko-iltoina on teoriajaksoja. Tiistai-, keskiviikko- ja perjantai-iltoina sekä lauantaina ja sunnuntaina ollaan myös merellä. Tukisatamana kurssilla on Pyysaari (Helsinki, Laajasalo).

Purjehduskurssi alkaa arkipäivinä kello 17 (sääolojen mukaan yksi ilta, oletuksena torstai, on vapaa) ja päättyy noin kello 21. Viikonloppuna kurssi alkaa kello 10 ja päättyy noin kello 18. Purjehduskurssi järjestetään Purjehduksenopettajat PORY ry:n vaatimusten mukaisesti.

Kurssi ja ajankohtaHintaIlmoittautuminen kurssille
Purjehtijakurssi ma 29.5. – su 4.6.2023alkaen 230€Ilmoittaudu kurssille
Purjehtijakurssi – Competent Crew Course
(in English), Mon 12.6 – Sun 19.6
from 230€Signup here

Purjehtijakurssille ovat tervetulleita kaikki aikuiset sekä nuoret jotka ovat kiinnostuneet purjehtimisesta miehistön jäsenenä köli- ja avomeri purjeveneissä. HTPS Purjehduskoulu aikuisille on Purjehduksenopettajat PORY ry:n auktorisoima purjehduskoulu.

Purjehtijakurssin jälkeen voit osallistua päällikkökurssille ja suorittaa tutkinnon sekä saada kansainvälisen huvineneenkuljettajan todistuksen, mikä on monessa maassa edellytys veneen vuokraamiseen.

Lisätiedot: Janne Louhikari, koulutus@htps.fi

Pyysaari, Henrik Borgströmin polku 3 | Postiosoite PL 65, 00811 Helsinki | htps@htps.fi