Purjehdusliiga

Seura osallistuu Suomen Purjehdusliigaan. Liigaa purjehditaan J/70 luokan yksityyppiveneillä kuuden veneen fleet lähtöinä kaikki vastaan kaikki periaatteella 12 joukkueen kesken. Kaikilla yli 15v seuran jäsenillä on mahdollisuus hakea mukaan joukkueeseen, sekä päästä harjoittelemaan BS:n J/70 Sailing Centerin veneillä. Kilpailutoimikunta nimeää lopullisen 4 henkisen purjehdusliigajoukkueen harjoituksiin osallistuneista ja kilpailuun käytettävissä olevista purjehtijoista.

Mikäli kiinnostuneita on enemmän voi seura muodostaan myös toisen joukkueen, naisten joukkueen tai U19 nuorten joukkueen . Nämä joukkueet voivat joutua karsimaan paikasta varsinaisiin liiga-kilpailuihin.

Tutustu huolella purjehdusliigan sekä J/70 Sailing Centerin ohjeisiin ja sääntöihin ja vastuisiin jotka löytyvät kootusti BS:n sivun lopusta:
Sailing League 2023 ohjelma ja NOR: https://spv.fi/purjehdusliiga/
BS J/70 Sailing Center info ja säännöt: https://www.brandoseglare.fi/j-70/

Joukkueeseen hakeva vastaa mahdollisista omista varusteista, matkakuluista sekä muista välillisistä kuluista joita osallistuminen harjoituksiin ja purjehdusliigan kilpailuihin tuottaa.

Sailing Centerin jäsenet voivat vuokrata J/70 veneitä myös muihin kisoihin eri maksusta, lue lisää Sailing Centerin sivuilta. Veneeseen on myös mahdollista saada joukkueen oman sponsorin mainokset ja tämän avulla pienentää kustannuksia.

HTPS:n J/70 harjoitusryhmän omakustannus osuus 2023:
– Seniorit (yli 25 vuotta) 400€
– Nuoret (18-25 vuotta) 200€
– Juniorit (15-18 vuotta) 100€

Lisätietoja Ahti Nurminen (0400 998 604, ahti.nurminen@iki.fi).

HTPS:n joukkue vuoden 2022 liigassa, Ahti Nurminen, Janne Louhikari, Aleksi Nurminen ja Johannes Mäkinen

Hakemus vuoden 2023 J/70 harjoitusryhmään ja purjehdusliiga joukkueeseen

    Olen lukenut ja hyväksyn joukkueen ehdot ja BS J/70 Sailing Center säännöt.

    Pyysaari, Henrik Borgströmin polku 3 | Postiosoite PL 65, 00811 Helsinki | htps@htps.fi