Päällikkökurssi

250,00 620,00 

Kurssin hinta HTPS:n  jäsenille on 250€ ja muiden seurojen jäsenille 390€, ei sisällä navigoinnin teoriaosuutta ja osa kurssiaineistoista tulee hankkia itse. Mikäli et ole jäsen, valitse haluamasi jäsentyyppi.  Katso lisätiedot.

Kerro ilmoittautumisen kassa-vaiheen Lisätiedot-kentässä minkä navigointikurssin olet suorittanut ja minkä kurssin haluaisit ensisijaisesi suorittaa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Päällikkökurssi 22.5. alkaen. Kurssille otetaan max 20 henkilöä. Käytännön osuudet viikoilla 21-24, (varaa kurssia varten tässä vaiheessa ma 22., to 25. pe 26.5. klo 17-21) ja pimeässä veneilyn osalta tarvittaessa loppukesästä.

Kurssin tavoitteena on kehittää tietoja ja taitoja toimia aluksen päällikkönä.
Riippuen omasta osaamisesta ja tarpeista kurssilaisen tavoitteena voi olla saaristo- rannikko- tai venepäällikkökurssin suoritus.
Saaristopäällikkökurssille kokemusta tulisi olla vähintään 100 merimailia ja navigointi 1 suoritettuna.
Rannikkopäällikkökurssille vähintään 300mpk, josta osa on kipparina ja navigointi 2 suoritettuna.
Venepäällikkökurssille vähintään 2v ja 300nm kokemus, josta osa päällikkönä, kauimmainen kohde min. 75nm päässä kotisatamasta, sekä navigointi 1 tai vastaava suoritettuna.
Kurssilla korostetaan erityisesti aluksen päällikön vastuiden ymmärtämistä. Kurssi sopii niin moottori- kuin purjeveneilijöillekin.

Lisätiedot

Jäsenluokka

Kurssi osallistuminen edellyttää jäsenyyttä SPV:n alaisessa pursiseurassa tai venekerhossa. Mikäli et ole entuudestaan HTPS:n tai muun seuran jäsen, edullisimmin liityt miehistöjäseneksi. Miehistöjäsenellä on muuten samat jäsenoikeudet ja edut, mutta ei oikeutta hakea venepaikkaa seuran satamista. Jäsenluokkaa voi korottaa myöhemmin miehistöjäsenestä varsinaiseksi jäseneksi maksamalla maksutaulukon mukaisen liittymismaksun erotuksen. Alle 18v liittyy seuran nuorisojäseneksi.

Peruutusehdot

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kurssille osallistuminen viimeistään 14 päivää ennen kurssia jolloin kurssin osuus maksetuista maksuista palautetaan. Jos peruutus tapahtuu 14 päivää ennen kurssin alkua ja kurssin aloituspäivän välillä, palautetaan 50% kurssin hinnasta. Jäsenmaksua ja liittymismaksua ei palauteta. Ei peruutuksia/palautuksia kurssin alkamisen jälkeen. Jos seura peruuttaa kurssin eikä korvaavaa kurssia ole tai sille osallistuminen ei ole mahdollista, kurssimaksu sekä jäsenmaksut palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Sopimus osallistumisesta kurssille syntyy järjestävän seuran ja asiakkaan välille, maksun vastaanottaja/laskuttaja on Helsingin Työväen Pursiseura ry.