Lasten Purjehduskoulu 2024

270,00 

Helsingin Työväen Pursiseura järjestää Lasten Purjehduskoulun päiväleirit Pyysaaressa ja suojaisalla Tullisaarenlahdella, joka on loistava paikka opetella purjehtimaan. Leireillä opetellaan ohjaamaan purjejollaa itsenäisesti, kuitenkin turvallisesti ohjaajien valvomana. Leirieillä saadaan hienoja kokemuksia luonnonläheisestä, opettavasta sekä monipuolisesta lajista.

Opetusveneinä HTPS:n leireillä käytetään Optimisti- ja Zoom8-jollia. Valitse leiriviikko alta.

Osasto:

Kuvaus

Lasten Purjehduskoulussa taitoja opetetaan turvallisessa ympäristössä koulutettujen ohjaajien opastuksella. Lasten purjehduskoulu on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseurojen konsepti, joka järjestää lajiliiton ohjelman mukaista korkealaatuista purjehduksen alkeisopetusta lapsille ympäri Suomen.

Purjehduskouluun mukaan ilmoittautuessa ei tarvitse olla aiempaa purjehdus- tai veneilykokemusta. Alkuun tutuksi tulevat veneessä liikkuminen, veneen ohjaaminen sekä erilaisten käännösten tekeminen. Lasten purjehduskoulussa opitaan tarvittavat taidot, jotta harrastus voi jatkua seurojen järjestämissä viikkoharjoituksissa. Leireillä purjehtijat jaetaan taito- ja ikäryhmiin ja jokaisella ryhmällä on oma valmentaja.

Kalustona ESST:n kursseilla käytetään Optimisti- ja Zoom8- jollia, sekä isompia köliveneitä.

Leirin hintaa sisältyy seuran oman ravintola Palma de Pyyn valmistama päivittäin vaihtuva kotiruoka buffet tyyppinen lämmin lounas joka nautitaan ravintolassa tai terassilla sään mukaan. Lisäksi leirille otetaan oma juomapullo mukaan, sekä tarvittaessa voi ottaa omia välttämättömiä välipaloja.

Ajankohdat:
Viikko 23: 3.-7.6. 5 päivää klo 9.00 – 16.00
Viikko 24: 10.-14.6. 5 päivää klo 9.00 – 16.00
Viikko 31: 29.7.-2.8. 5 päivää klo 9.00 – 16.00