Tilaus- ja sopimusehdot

Helsingin Työväen Pursiseura ry:n verkkokauppa välittää seuran tarjoamia tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille. Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa ehtoja ja hintoja. Kaikki verkkokaupan kurssien ja tuotteiden hinnat ovat arvonlisäverottomia yleishyödyllisen yhdistyksen jäsenmyyntejä.

Yhetystiedot

Helsingin Työväen Pursiseura ry
Sähköposti: htps@htps.fi
Osoite: PL 65, 00811 Helsinki
www.htps.fi

Tilaukset

Tilaukset kerätään verkkokaupan valikoimasta lisäämällä tuotteet ostoskoriin. Tilaus vahvistetaan käyttämällä verkkokaupan kassa-toimintoa. Vahvistamalla tilauksen hyväksyt nämä ehdot, tuotteiden ja palveluiden hinnat, toimituskulut sekä tilausten peruutusehdot. Vahvistus sähköpostitse toimitetaan, jos toimiva sähköpostiosoite annetaan tilauksen yhteydessä. Sähköpostivahvistuksessa luetellaan tilatut tuotteet tai palvelut sekä näiden hinnat.

Peruutusehdot

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kurssille osallistuminen viimeistään 14 päivää ennen kurssia jolloin kurssin osuus maksetuista maksuista palautetaan. Jos peruutus tapahtuu 14 päivää ennen kurssin alkua ja kurssin aloituspäivän välillä, palautetaan 50% kurssin hinnasta. Jäsenmaksua ja liittymismaksua ei palauteta. Ei peruutuksia/palautuksia kurssin alkamisen jälkeen. Jos seura peruuttaa kurssin eikä korvaavaa kurssia ole tai sille osallistuminen ei ole mahdollista, kurssimaksu sekä jäsenmaksu palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Sopimus osallistumisesta kurssille syntyy järjestävän seuran ja asiakkaan välille, maksun vastaanottaja/laskuttaja on Helsingin Työväen Pursiseura ry.

Tuotteet maksetaan Kassa-sivun ohjeen mukaan suoraan tilille tai MobilePaylla. Tuotteilla on normaalit kuluttuajansuojalain mukaiset peruutus- ja palautusehdot.

Pyysaari, Henrik Borgströmin polku 3 | Postiosoite PL 65, 00811 Helsinki | htps@htps.fi