Johtokunta ja toimikunnat

Kilpailutoimikunta

Kilpailutoimikunnan tehtävänä on kilpapurjehdusharrastuksen tukeminen ja edistäminen seurassa sekä harkinnan mukaan myös sen ulkopuolella. Toimikunta pyrkii yhdistämään seuran kilpapurjehtijoiden tarpeet seuran mahdollisuuksiin tarjota niitä vastaavia palveluja.

Kilpailutoimikunta järjestää seuran kaikki kilpailut. Se suunnittelee ja kehittää eri ratavaihtoehtoja ja mahdollisuuksia.

Yhdessä tiedotustoimikunnan kanssa suunnitellaan avoimien kilpailujen mainontaa ja tunnetuksi tekemisen keinoja.

Seuran ulkopuolella järjestettävien kilpailujen järjestelyihin osallistutaan harkinnan mukaan ottaen huomioon seuran kilpailijoiden kiinnostus näitä kilpailuja kohtaan sekä seuran maine aktiivisena kilpapurjehdusseurana.

Kilpailutoimikunta hoitaa jäsentensä koulutuksen ja perehdyttämisen siten, että seuralla on käytettävissään tarvittavat resurssit ja myöskin tarvittavat muodolliset pätevyydet.

Kilpailutoimikunta hankkii kilpailuihin palkinnot ja huolehtii kiertopalkintojen kaiverrukset.

Kilpailutoimikunta valitsee kauden päätyttyä seuralle vuoden purjehtijan.

Kilpailutoimikunta vastaa purjekuivaustilan toiminnallisuuden ylläpitämisestä. Tämän lisäksi sen vastuulla ovat Pyysaaressa sijaitseva huvimaja, välinevarasto sekä puolet ravintolarakennuksen toimistotiloista.

Jäsenet 2019

Asema Henkilö Puhelin – sähköposti
Koollekutsuja Mika Lilja 045-8992595  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Toimikunnan jäsen Aimo Hautojärvi 050-5527335  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Toimikunnan jäsen Eeva-Liisa Vestenius 050-5496497  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Toimikunnan jäsen Aatos Kiiveri 050-5678383  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Toimikunnan jäsen Tommi Kiiveri 050-5367562  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Toimikunnan jäsen Ilppo Kivivuori 0400-976092  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Toimikunnan jäsen Harri Lång 050-4605210   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Toimikunnan jäsen Vesa Peipinen 041-5283410   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Toimikunnan jäsen Kerttu Sarkkola 050-5204036   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Toimikunnan jäsen Markku Villikka 0500-595219   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.