Lomakkeet

Jäsenhakemus

Kiinnostaako sinua liittyä yhteen Helsingin perinteisimmistä pursiseuroista? HTPS:n jäsenenä pääset mukaan hyvien ystävien seuraan. Juniorijäsenille seura tarjoaa edullisen ja monipuolisen mahdollisuuden harrastukseen Itämeren aalloilla. 

 

Seuraan voi liittyä aikuisjäseneksi 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka hyväksyy seuran tarkoituksen ja säännöt, sekä nuorisojäseneksi alle 18 -vuotias vanhempiensa suostumuksella. Seuran aikuisjäseneksi liittyvä on joko varsinainen jäsen, joka voi anoa venepaikkaa tai miehistöjäsen, jolla ei ole venepaikkaoikeutta, mutta muuten samat jäsenoikeudet. 

 

Lataa jäsenhakemuslomake RTF tai PDF. Täytä lomake ja lähetä se seuran postilokero-osoitteeseen  tai puheenjohtajalle sähköpostilla.

 

Johtokunta käsittelee hakemukset kerran kuussa.

Venerekisteri ja venepaikka

Hakemus venepaikasta - Sopimus veneen säilyttämisestä, telakointipaikasta ja säilytyskomerosta Pyysaaressa. Täytä, tulosta ja allekirjoita sopimus kahtena kappaleena ja toimita molemmat kappaleet seuran satamakapteenille: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Muista ilmoittaa venetietojen muutokset seuran venerekisteriin Venerekisterilomakeella.

Venepaikan vaihtoa voit pyytää täyttämällä ja lähettämällä jonotuslistalle ilmoittautumislomakkeen.

 

 

 

Kalenteri ja tapahtumat

kesäkuu 2019
M T K T P L S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

 

Facebook Suomen Purjehdus ja Veneily Työväen Urheiluliitto ry