Ravintola Pyysaari

Ravintolan asiakaskyselyn yhteenveto

Kiitos kaikille ravintola Pyysaaren asiakaskyselyyn vastanneille! Kysely toteutettiin  29.8. - 15.9. 2015 välisenä aikana ja vastauksia saatiin 87. Tässä yhteenveto saaduista vastauksista ja palautteesta.

Suurin osa vastanneista käy ravintolassa kerran kuussa, yleensä viikonloppuisin, ja asuu niin lähellä että voi kävellä paikalle. Enemmistö söi käydessään ja arvosti ravintolan terassia. Parhaina ravintolan puolina pidettiin ystävällistä palvelua, tunnelmallista paikkaa ja runsaita, perinteisiä annoksia. Palvelun laatua piti kiitettävänä 78,8%, huonoimmat arviot saivat ravintolan tiedotus ja kokoustilat. Syynä kokoustilojen vähäiseen mainintaan voi olla se, ettemme ole onnistuneet tiedottamaan niiden olemassaolosta tarpeeksi hyvin. Vierasvenepoijujen vähäisyyttä moitittiin, samoin joidenkin mieleen ei ollut se, ettei ravintolan anniskelualueelle saa tuoda koiria.

Ravintolan ruoka-annosten hintatasoa piti sopivana 72,2 % vastaajista. Juomien suhteen tätä mieltä oli 79,8% vastaajista.

Kyselylomakkeella oli mahdollista antaa myös vapaamuotoista palautetta ravintolalle, tätä mahdollisuutta hyödynsi 36 vastaajaa, tässä niistä muutama:

• Ainutlaatuinen miljöö, sisustus, upea ystävällinen palvelu ja kauniit merenrantanäkymät.

• Upea keidas lähellä. Pitäkää yhtä hyvää huolta kuin tähänkin asti:)

• Parasta Laajasaloa!

• Paras henkilökunta, The best Place! I will come back many times!

Muut kommentit koskivat ruokalista kehittämistä: pientä suolaista ja makeaa toivottiin lisää, perinteistä ja klassikkoannoksista kiinni pitäen ehdotettiin ruokalistan täydentämistä joko vaihtuvilla ruokalajeilla tai esim. saaristoruoalla

Kysymykseen ”Suosittelisitko tämän päiväisen käyntisi perusteella Pyysaaren ravintolaa kavereillesi?” vastasi 79 henkilöä,  kaikki vastasivat ”Kyllä”.

Pyrimme ottamaan kyselyssä esiin nostetut kehityskohteet huomioon ja parantamaan ravintolaa asiakkaiden toivomaan suuntaan. Palautteenne on meille erittäin arvokasta!

Vastanneiden joukosta arvottiin kahden hengen illalliskortti Ravintola Pyyhyn. Sen sai Erja Dahl.

Palkinto on jo toimitettu voittajalle.

Ravintolan aukioloajat

Arkisin 16 - (24)

(Touko- ja syyskuussa maanantait suljettu)

Lauantaisin 12 - (22)

Sunnuntaisin 12 - (21)

SÄÄVARAUS!!

Facebook sivultamme voit tarkistaa mahdolliset poikkeavat aukioloajat sekä tapahtumat.
 

Ravintolan kalenteri

joulukuu 2018
M T K T P L S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Ei tapahtumia

 

Facebook Suomen Purjehdus ja Veneily Työväen Urheiluliitto ry