EasySport ja FunAction

EasySport ja FunAction-illat keskiviikkoisin 8.5.–19.6. 2019

Keskiviikkoisin 8.5.–19.6. kello 17.30–19.30 on jollatreenien yhteydessä myös kaikille 7–16-vuotiaille ensikertalaisille ja aloittelijoille suunnattu maksuton EasySport/FunAction lajikokeiluilta. Mukaan sään mukainen ulkovaatetus ja vaihtovaatteet kastumisen varalta, kelluntaliivit voi tarvittaessa lainata paikan päältä.  EasySport ja FunAction toiminnassa keskitytään yhteiseen liikunnalliseen harrastukseen johon kuka tahansa voi osallistua taidoista riippumatta. Lisätietoja Ilppo Kivivuori, 0400 976 092, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

EasySport ja FunAction -iltoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, joten pyydä kaverisikin mukaan keskiviikkoisin kokeilemaan purjehdusta!

 

EasySport -jollaleiri 3.-7.6.2019

HTPS järjestää yhteistyössä Helsingin Kaupungin Liikuntapalvelujen kanssa EasySport -jollaleirin Pyysaaressa 3.–7.6. Leiri sopii kaikille 7–13 vuotiaille. Et tarvitse purjehduskokemusta tai voit olla aloittelija. Leirillä tutustutaan purjehdukseen harrastuksena sekä opetellaan muita vesilläliikkujan perustaitoja leikkimielellä. Viisipäiväisen jollaleirin hinta on 62 €, joka sisältää lounaan. Leiri kestää päivittäin klo 9–16. Ilmoittautuminen EasySport-leirille tapahtuu seuran allaolevalla lomakkeella. Lisätiedot Ahti Nurminen, 0400 998 604, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Leirille et tarvitse välttämättä omia purjehdusvarusteita mukaan, ainoastaan sään mukaisen ulkoiluvaatetuksen ja varavaatteet kastumisen varalta. Mikäli sinulla on omia varusteita tai haluat hankkia katso lisätietoja henkilökohtaisista varusteista.

Ladataan...

Jos ylläoleva lomake ei lataudu, pääset lomakkeelle tästä

 

Facebook Suomen Purjehdus ja Veneily Työväen Urheiluliitto ry