EasySport ja FunAction

EasySport ja FunAction-illat keskiviikkoisin 9.5.–20.6. 

Joka keskiviikko ajalla 9.5.–20.6. kello 17.30–19.30 on jollatreenien yhteydessä myös kaikille 7–16-vuotiaille ensikertalaisille ja aloittelijoille suunnattu maksuton EasySport/FunAction lajikokeiluilta. Et tarvitse omia purjehdusvarusteita mukaan, ainoastaan sään mukaisen ulkoiluvaatetuksen ja reippaan mielen sekä kiinnostuksen oppia uutta. EasySport ja FunAction toiminnassa keskitytään yhteiseen liikunnalliseen harrastukseen johon kuka tahansa voi osallistua taidoista riippumatta.

EasySport ja FunAction -iltoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, joten pyydä kaverisikin mukaan keskiviikkoisin kokeilemaan purjehdusta!

 

EasySport -jollaleiri 4.-8.6.2017

HTPS järjestää yhteistyössä Helsingin Kaupungin Liikuntaviraston kanssa EasySport -jollaleirin Pyysaaressa 4.–8.6. Leiri sopii kaikille 7–13 vuotiaille. Et tarvitse purjehduskokemusta tai voit olla aloittelija. Leirillä tutustutaan purjehdukseen harrastuksena sekä opetellaan muita vesilläliikkujan perustaitoja leikkimielellä. Viisipäiväisen jollaleirin hinta on 62 €, joka sisältää lounaan. Leiri kestää päivittäin klo 9–16. Ilmoittautuminen EasySport-leirille tapahtuu seuran allaolevalla lomakkeella. Lisätietoja Ilppo Kivivuori, 0400 976 092, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Leirille et tarvitse välttämättä omia purjehdusvarusteita mukaan, ainoastaan sään mukaisen ulkoiluvaatetuksen ja varavaatteet kastumisen varalta. Mikäli sinulla on omia varusteita tai haluat hankkia katso lisätietoja henkilkohtaisista varusteista.

Avaa ilmoittautuminen tästä jos lomake ei lataudu

Lisätietoja SPV:n IF ryhmätapaturmavakuutuksesta ja jäseneduista

 

 

Facebook Suomen Purjehdus ja Veneily Työväen Urheiluliitto ry