Uutiset

Tiistaikisat taas vauhdissa

Tiistaikisakausi on alkanut, alkukesän Kultamalja ja loppukesän Krunika Race -kilpailuissa on luokkalähtö kansanveneille ja LYS-tasoituslähtö muille veneille. Kummankin sarjan päätteeksi on Naisten malja -kilpailu naiskippareille. TiiLähtöä ja maaliintuloa voi seurata kätevästi Pyysaaren ravintolan terassilta. 

Katso kilpailuohjeet 2019. Tulokset uudessa Manage2Sail.com-portaalissa: Pohjoismainen kansanvene ja LYS. Edellisten kausien tulokset tuloksia-sivulla

Kevään kilpailukausi vauhdissa

Emäsalon lenkki 16.-17.6. on perinteinen, jo vuodesta 1949 purjehdittu 60 mailin matkakilpailu Pyysaaresta Porvoon Emäsalon ympäri ja takaisin. Alkukesän yön tunnelmaa tarjoava kilpailu sopii myös pienemmille veneille. Emäsalon lenkin kilpailukutsu, ilmoittautuminen ja ilmoittautuneet veneet

Kevään kilpailukausi käynnistyi tiistaikilpailusta 15.5. Tiistai-iltojen kilpailut folkkareille ja LYS-tasoituksin kilpaileville ovat matalan kynnyksen harjoituskilpailuja Kruunuvuorenselällä. Tiistaikisojen kevään sarja jatkuu kesäkuun puoliväliin ja päättyy 19.6. ajettavaan Naisten maljaan. Lähtöä ja maaliintuloa voi myös seurata kätevästi Pyysaaren ravintolan terassilta. Tiistaikilpailujen ohjeet ja tulokset.

Vuosipäiväkilpailu on ratakilpailu köliveneluokille lauantaina 26.5. Kruunuvuorenselällä. Tänä vuonna kilpailuun osallistui Louhia ja Kansanveneitä. Kesän Gold Cupiin valmistautuvat louhet olivat pitkästä aikaa nyt mukana ja oman lisävärin tapahtumaan antoivat myös Kansanveneliiton leiri aloitteleville kisagasteille ja kisaillan päättyminen Pyysaaren uuden terassin avajaiin. Vuosipäiväkilpailun tulokset

.

Juhannus Pursiniemessä

PITKÄSTÄ AIKAA HELTEINEN JUHANNUS

Juhannuspäivä 25.6.2016 on aurinkoinen. Loikoilet praia de Pupacabanalla. Ipuneman tyttö tanssahtelee kuumalla hiekalla. Veneiden istumalaatikoissa tarjoillaan uimareille trooppisia hedelmiä ja jääkylmää Guaraná-limonaadia. Churrascaria-vartaat paahtuvat grillissä. Peiconpesan favelassa kypsyy feijoada-papupata. Jossain soi samba. Kohta hiekkarannalla alkavat juhannuspäivän nyyttikestit.

 

Purciniemen juhannuksen teemana on olympiakaupunki Cidade Olímpica Rio de Janeiro.

Mukaan pääset tulemalla ajoissa paikalle. BEM-VINDO ao Rio de Janeiro!

Yhä pinnalla – HTPS 90 vuotta

Minulla on ilo ja kunnia pursiseuran puolesta kutsua kaikki seuran jäsenet ja vuosipäiväkilpailun osallistujat juhlimaan 90-vuotiasta HTPS:ää lauantaina 13.6. klo 18.00 alkaen Pyysaaren ravintolaan (Henrik Borgströmin polku 3).

Illalliskortti 28 euroa. Buffet-pöydästä runsas ja ruokaisa salaatti, lasillinen viiniä tai olut ja kakkukahvit. Illalliskortti maksetaan etukäteen Pyysaaren ravintolan tilille FI30 8000 1470 8603 06
Ilmoittautumiset viimeistään 2.6. mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 518 1293.

htps.info on kadonnut

Nettiosoitteemme htps.fi on ollut yli vuoden käytössä. Vanha osoite htps.info ei enää toimi.

Muutos koskee nettisivujemme lisäksi seuran sähköpostiosoitteita ja -jakelulistoja. Jos sinulla on vanha kirjanmerkki tai yhteystieto, se on nyt lopulta korjattava "htps.fi"-muotoon.

Junioripurjehdus uutisia

Marjaniemessä purjehdittiin viikonloppuna perinteinen Karpin Viesti sekä yksilökilpailu Optistart. Viime vuoden tapaan Karpin viestistä käytiin tiukka kilpailu MP Syöksyjien ja HTPS Hurjien välillä. Lauantain viestikilpailun voitot menivät tasan joten ratkaisu Karpin viestin voitosta käytiin sunnuntaina joukkuelähdöissä.

Lipunnosto keskiviikkona 30.4. klo 18.00

Lipunnostojuhla keskiviikkona 30.4. klo 18 aloitetaan rannalla perinteiseen tapaan lipunnostolla ja seuran puheenjohtajan tervehdyksellä. Sitten siirrymme sisätiloihin Palma de Pyyhyn. Tänä vuonna tanssitaan levyautomaatin tahtiin, ohjelma- ja tapahtumatoimikunta tarjoaa musiikin. Viime vuoden tapaan tarjolla on Vappuannos (nakit ja perunasalaatti) 10,00 €. Ei tarvitse varata etukäteen.

Tervetuloa aloittamaan veneilykausi hyvässä seurassa!

Talkoojuhlat Pursiniemessä helalauantaina 31.5.2014

Pursiniemessä saunotaan ja juhlitaan helalauantaina! Talo tarjoaa juhlaruokaa ja juomiakin.

Juhlien oheistapahtumana pidetään talkoot, jotka jatkuvat helatorstaista lauantaihin 29.-31.5. Mukaan voi tulla vain päiväksi tai koko pitkäksi viikonlopuksi. Autolla tulijat noudetaan Tirmosta tai Harvikin parkkipaikalta. He voivat yöpyä paikalla olevissa veneissä, tuvalla tai (omassa) teltassa.

Telakkamestari vaihtuu

Johtokuntaan syyskokouksessa valittu Juuso Kanerva irtisanoutui tehtävistään 22.1.2014. Telakkamestarin tehtävää hoitaa satamakapteeni Risto Väänänen vuosikokoukseen 2014 saakka, jolloin johtokuntaa ja toimikuntia täydennetään. Ehdokkaita uudeksi telakkamestariksi voi esittää johtokunnalle jo ennen vuosikokousta.

Jäsenistön talvipäivä 8.3.2014

Talvipäivä jarjestetään lauantaina 8.3. klo 11 alkaen talkoiden ja talvileikkien merkeissä. Talvipäivää vietetään tänä vuonna Kansainvälisenä Naistenpäivänä! Toimikunta huolehtii hernekeiton, kahvin ja makeiden hankinnoista mutta tarjoilupuolelle pyritään saamaan talkooväkeä seuran miehistä.

Syyskokouskuulumisia

Syyskokouksessa 25.11.2013 valittiin johtokuntaan kaksi uutta jäsentä, Vesa Peipinen ja Risto Väänänen, pois jäävien Tuula Pöyhösen ja Jouni Remeksen tilalle. Toimikuntien kokoonpanot päivitettiin, uudet kokoonpanot päivittyvät nettisivuille alkuvuodesta. Toimintasuunnitelma hyväksyttiin pienin täsmennyksin, talousarvio ja maksut johtokunnan esityksen mukaisesti. Vuoden 2013 purjehtijaksi valittiin Vesa Särkikangas.

Emäsalon lenkillä 36 venettä

Yön yli Pyysaaresta Porvoon Emäsalon ympäri ja takaisin Pyysaareen ajettava Emäsalon lenkki kokosi tänä vuonna 36 venettä. Nopeimmat RAID-luoka veneet selvittivät radan alle 10 tunnissa. Katso tästä tulokset.

Kalenteri ja tapahtumat

tammikuu 2020
M T K T P L S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
ti syys 24 @18:00 - 09:00PM
Naisten Malja II
la syys 28 @12:00 - 03:00PM
Tasoitusmalja
su syys 29 @11:00 - 04:00PM
Seasons End -kilpailu
ma marras 25 @18:00 -
Syyskokous

 

Facebook Suomen Purjehdus ja Veneily Työväen Urheiluliitto ry