Johtokunta ja toimikunnat

Alla esitellään HTPS:n johtokunta ja toimikunnat jäsenineen

Toimikunnat avustavat johtokuntaa vuosittain oman toimintansa ja taloutensa suunnittelussa sekä vastaavat toiminnastaan tiedottamisesta tiedotustoimikunnan avustuksella. Jokaiselle toimikunnalle sovitaan (yleensä syyskokouksessa) koollekutsuja huolehtimaan toimikunnan kokoontumisista toiminnan suunnittelua ja toimeenpanoa varten. Toimikunnat vastaavat jäsentensä perehdyttämisestä ja kouluttamisesta tehtäviin. Toimikuntien jatkuvuus edellyttää myös toimikunnan oman toiminnan kehittämistä sekä uusien jäsenten aktiivista hankintaa.

~ Muutos tietoihin?

Muista ilmoittaa yhteystietojesi muutokset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Suuli jäsenrekisterin Henkilörekisteriseloste.

Parempia kuvia voi lähettää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Johtokunta

Seuran hallituksena toimii johtokunta, jonka tehtävänä on johtaa seuran toimintaa ja panna täytäntöön seuran kokousten päätökset sääntöjen 8§ mukaisesti. Johtokunta mm. valitsee tarpeelliset toimihenkilöt, määrää toimikuntien tehtävät, hoitaa seuran taloutta ja valmistelee seuran kokoukset.

Lue lisää: Johtokunta

Katsastajatoimikunta

Katsastajatoimikunta vastaa seuraan kuuluvien veneiden rakenteen ja varusteiden tarkastuksista SPV:n katsastustoiminnalle antamien ohjeiden sekä katsastustoimikunnan vuosittain tekemien painopistelinjauksien perusteella. 

Toimikunta huolehtii myös seuran perälippujen ja veneviirien myynnistä.

Lue lisää: Katsastajatoimikunta

Kiinteistötoimikunta

Kiinteistötoimikunta huolehtii Pyysaaren rakennuksista. Toimikunta korjaa talkoilla pienempiä vikoja ja huolehtii suurempien korjausten teettämisestä yhdessä talonmiehen ja tarvittaessa muiden toimikuntien kanssa. Toimikunta järjestää kiinteistötalkoot loka- ja huhtikuussa ja erikseen sovittavia pienempiä talkoita.

Lue lisää: Kiinteistötoimikunta

Kilpailutoimikunta

Kilpailutoimikunnan tehtävänä on kilpapurjehdusharrastuksen tukeminen ja edistäminen seurassa sekä harkinnan mukaan myös sen ulkopuolella. Toimikunta pyrkii yhdistämään seuran kilpapurjehtijoiden tarpeet seuran mahdollisuuksiin tarjota niitä vastaavia palveluja.

Lue lisää: Kilpailutoimikunta

Nuorisotoimikunta

Nuorisotoimikunnan tehtävänä on saada lisää nuoria mukaan purjehdusharrastukseen sekä kannustaa seuran nuorisojäseniä mukaan myös kilpailutoimintaan. Vakiintuneina toimintamuotoina ovat kerran viikossa iltaisin pidettävät purjehdusharjoitukset Pyysaaressa sekä juhannuksen jälkeen pidettävä leiri Pursiniemessä.

Lue lisää: Nuorisotoimikunta

Ravintolatoimikunta

Ravintolatoimikunta valitsee Pyysaaren ravintolaan ravintolanhoitajan ja ohjaa ravintolatoimintaa seuran tarpeiden mukaan. Ravintolatoimikunta myös koordinoi ravintolan tarpeiden mukaisia hankintoja ja välittää ravintolarakennuksen korjaustarpeet tiedoksi kiinteistötoimikunnalle.

Lue lisää: Ravintolatoimikunta

Talkootoimikunta

Talkootoimikunta organisoi ensi sijassa seuran yleisiä talkoita, joihin odotetaan jäsenten osallistuvan. Niiden lisäksi tehdään paljon toimintokohtaisia talkoita seuramme eri toiminnan alueilla. Vuosittain järjestettäviä talkoita ovat: talvipäivätalkoot, kevättalkoot, telakkatalkoot.

Lue lisää: Talkootoimikunta

Toimikuntien kalenteri

syyskuu 2017
M T K T P L S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
la syys 23 @11:00 -
Tasoitusmalja
ma syys 25 @17:30 - 08:00PM
Junnuilta Pyysaaressa
ke syys 27 @17:30 - 08:00PM
Junnuilta Pyysaaressa
la syys 30 @18:00 -
Lipunlasku
la loka 07
Kanttiini (säävaraus)
la loka 07
Syyssiivous
su loka 08
Kanttiini (säävaraus)
la loka 14
Kanttiini (säävaraus)
su loka 15
Kanttiini (säävaraus)
la loka 21
Kanttiini (säävaraus)
Ei tapahtumia

 

Facebook Suomen Purjehdus ja Veneily Työväen Urheiluliitto ry